Bij de meeste mensen staat de kledingkast op de slaapkamer en dan is een model met schuifdeuren ideaal. Een kast met schuifdeuren neemt veel minder plek in en voorkomt dat bijvoorbeeld de doorloop tussen het bed en de kast geblokkeerd wordt als u de deur opent. Bij Schuiff Kastoplossingen bestelt u zelfs een schuif kledingkast op maat voor optimaal gebruik van de ruimte.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom u een kledingkast met schuifdeuren op maat laat maken

Een schuif kledingkast ziet er fraai uit en is erg praktisch. Wilt u de beschikbare ruimte in een kamer nog beter benutten? Dan laat u deze kast op maat maken door Schuiff Kastoplossingen. Geen hoekje blijft onbenut en alles wordt prachtig voor u afgewerkt. U bent zelf betrokken bij het ontwerp en nadat u dit goedkeurt, wordt uw kledingkast met schuifdeuren binnen een dag geïnstalleerd. Wilt u weten wat dit kost? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Geen zorgen, u zit nergens aan vast!

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe kledingkast met schuifdeuren?

Voordat er een kast gemaakt kan worden, moet u deze eerst samenstellen. Dat doet u op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de inspiratie die u opdoet uit onze gratis brochure, vraag hem vandaag nog aan!

Bel ons voor advies op maat

Een kledingkast met schuifdeuren kopen is een beslissing die u goed wilt overdenken. Het helpt dan als u met iemand kunt praten die thuis is in dit vakgebied. Daarom bieden we u naast online ondersteuning ook direct hulp. Hiervoor hoeft u alleen te bellen met 0252 – 508008.

Aanbevolen pagina’s

Kledingkast op maat | Loftdeuren | Kantoorkast op maat

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.