Wist u dat u een kantoorkast op maat precies in uw huisstijl kunt laten maken? U wilt met uw bedrijf creativiteit, maar ook een mate van uniformiteit uitstralen. En dat doet u door een unieke huisstijl te (laten) ontwerpen. Een kantoorkast op maat laat u bij Schuiff Kastoplossingen helemaal in stijl maken, van ontwerp tot montage!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Combineer uitstraling en praktisch nut met een kantoorkast op maat

Een kantoorkast hoeft niet alleen maar praktisch te zijn. Hij mag er ook netjes uitzien. Sterker nog, een net kantoorinterieur laat een positieve indruk achter op uw bezoekers. Omdat praktisch nut wel belangrijk is, stelt u bij Schuiff Kastoplossingen zelf het interieur van de kast samen. U creëert zelf de ideale combinatie van praktisch nut en design voor uw bedrijf.

Wij komen graag bij u langs om advies te geven

Een advies over design en interieur is persoonlijk. Om dit voor een kantoorkast op maat te kunnen doen hebben onze adviseurs een goed beeld nodig van uw kantoor. Door te bellen met 0252 – 508008 maakt u een afspraak met een adviseur die een aantal monsters meeneemt. Samen komt u tot een ontwerp dat helemaal past bij uw bedrijf. Doe in de tussentijd alvast inspiratie op door de gratis brochure aan te vragen.

Aanbevolen pagina’s

Draaideurkast op maat | Schuifkast maatwerk | Schuifdeurkast

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.