Voor een originele scheiding tussen woon- en slaapkamer zijn loftdeuren uitermate geschikt. Een prachtig Italiaans design zorgt voor een stijlvolle uitstraling en omdat ze niet open draaien maar schuiven, nemen loftdeuren nauwelijks ruimte in. Design én praktisch nut. Dat is wat u mag verwachten van loftdeuren bij Schuiff Kastoplossingen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Loftdeuren die perfect aansluiten op uw interieur

Deuren bepalen een groot deel van uw interieur. Tel maar eens na hoeveel u er heeft! Mooie loftdeuren binden uw meubels, de vloer en de gordijnen samen tot een geheel. Vraag snel de brochure aan voor een beter beeld van de mogelijkheden. En vergeet natuurlijk niet om inspiratie op te doen bij onze gerealiseerde projecten.

Gratis advies bij u thuis

Uw nieuwe loftdeuren moeten perfect aansluiten bij uw wensen en bij uw woning. Daarom komen wij graag bij u langs om de opties door te spreken. Een adviseur neemt verschillende voorbeelden en kleurstalen mee en u kijkt samen naar uw interieur om tot de beste keuze te komen. Dat is pas service!

Kom langs in de showroom voor een nóg beter beeld

U kunt onze loftdeuren pas echt waarderen wanneer u ze van dichtbij heeft bekeken. Kom daarom langs in onze showroom in Lisse. Een adviseur denkt met u mee en beantwoordt al uw vragen. Bij specifieke vragen, of gewoon als u iemand wilt spreken, belt u met 0252 – 508008.

Aanbevolen pagina’s

Kantoorkast op maat | Draaideurkast op maat | Schuifkast maatwerk

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.