Stalen deuren op maat gemaakt

Stalen deuren zijn een echte trend en geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan uw interieur. Hebt u interesse in mooie, industriële deuren en wilt u graag een goed en vrijblijvend advies? Onze medewerkers helpen u graag!

stalen deuren,deuren van staal,stalen taatsdeuren,stalen draaideuren,stalen schuifdeuren,industriele deuren
Stalen deuren met transparant glas…

Deuren van staal: de mogelijkheden

Zoals gezegd biedt Schuiff diverse oplossingen als het gaat om deuren van staal. Wij bieden een brede keuze aan verschillende opstellingen die speciaal op maat worden gemaakt. Hierdoor is er voor ieder interieur een perfecte deur. Voor wat betreft de opstelling, kunt u bij ons kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Stalen taatsdeuren

Een echte blikvanger. Stalen taatsdeuren bewegen middels een draaipunt op de boven- en onderkant van de deur. De deur kan naar beide kanten toe worden geopend.

Stalen schuifdeuren

Net als taatsdeuren een prachtige oplossing. Stalen schuifdeuren zijn daarbij voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking een ideale oplossing.

Stalen draaideuren

Net zoals een traditionele draaideur, maar met een unieke uitstraling. Bij een stalen draaideur opstelling kunt u kiezen voor panelen aan de boven- en/of weerszijden van de deur.

Glassoorten: keuze uit transparant- en mat glas

Om ervoor te zorgen dat de deur helemaal aansluit op uw wensen, bieden wij de keuze uit diverse glassoorten. In de eerste plaats is er transparant glas: een uitstekende optie als u de ruimtes in elkaar wilt laten overlopen en groter wilt laten lijken. Daarnaast is er mat glas. Dit is uitermate geschikt als u de ruimtes liever wilt opdelen met de deur als scheidend element.

Handgreep of greeploos

Een handgreep naar keuze is de finishing touch van uw samengestelde maatwerk deur. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste, lange bar-handgreep of een meer bescheiden, beugelvormige handgreep. Daarnaast is een deur zonder handgreep ook mogelijk. 

Kortom: wilt u meer weten over de mogelijkheden van stalen deuren? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend advies.

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.