Met de verschillende standaard segmenten van Schuiff kan u uw eigen indelingen maken. Kiest U voor een combinatie van hang en leg of wilt U veel legplanken? Wilt U uw overhemden kreukvrij ophangen? De combinaties zijn eindeloos en er is er voor iedereen een passend segment. Ideaal voor een walk-in closet is het naast de rechte segmenten ook mogelijk hoek-segmenten te gebruiken, een L of U vorm hoekkast maakt dat elke ruimte optimaal benut wordt.

Wat fijn dat de adviseur het direct kan inmeten en tekenen. Zo ziet u direct hoe het bij u past!

Op maat gemaakte laden

De modulen zijn desgewenst met gewone of hogere lades uit te rusten. Met het softclose systeem en het paneel afgewerkt met kwaliteit ABS band, zoals u van Schuiff gewend bent. De laden fronten in diverse kleuren of uitgevoerd in gekleurd glas. Er is ook  een mogelijkheid voor een transparant front om de inhoud te kunnen zien. De lade-indelingen kunt u maken met onze handige vakken voor het opbergen van kleine accessoires, stropdassen of ondergoed. Kijk samen met de adviseur naar de verschillende kleuren en mogelijkheden, die zijn eindeloos. Maar hij helpt u kiezen!

Handige opbergaccessoires

Waar laat u uw schoenen? Waar hangt u uw riemen en stropdassen? Voor al uw opbergproblemen is er wel een oplossing. Zo kunt u met de garderobe lift lange kleding wat hoger hangen, en ook ruimte volop benutten door bijvoorbeeld twee lift-roedes boven elkaar te hangen met overhemden. De schoenhouders en rekken zijn er in diverse uitvoeringen. Vraag de adviseur om advies, hij heeft voor alles wel een oplossing! En mooie foto’s van eerdere projecten.

 

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.