Schuifkasten met volop mogelijkheden

Een schuifkast voor elke ruimte in uw huis, elke woonstijl én ieder budget, die vindt u bij Schuiff. Wij bieden u een ruime keuze aan schuifkasten. De mogelijkheden op het gebied van schuifkasten zijn dan ook eindeloos. Bij het ontwerpen van uw eigen schuifkast, kunt u kiezen uit allerlei opties, zoals:

  • ruime keuze in kleuren
  • verschillende glastinten
  • spiegeltinten met en zonder omlijstingen
  • een schuifkast met of zonder verlichting.

Met al deze mogelijkheden begrijpen wij heel goed dat het lastig is om zelf uw schuifkast samen te stellen. En dan zijn de vele opties voor het kastinterieur nog niet eens genoemd! Daarom helpt Schuiff u graag bij het ontwerpen van de ideale schuifkast, die qua design en inrichting helemaal naar uw wens is. Kijk eens rustig rond op onze website en ontdek alles op het gebied de schuifkasten van Schuiff. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en helpen graag bij het kiezen van de juiste schuifkast.

De oplossing voor het opbergen van uw spullen

Een schuifkast is de ideale oplossing voor als u meer opbergruimte nodig heeft. Misschien herkent u het wel? De verzameling schoenen en kleding wordt alsmaar groter en u wilt uw garderobe eindelijk wel eens een keer netjes gesorteerd opbergen. Of de kamer waar de huidige kledingkast staat moet vanwege gezinsuitbreiding leeg. En nu bent op zoek naar een schuifkast voor uw in uw eigen slaapkamer. Of u wilt gewoon zo graag die inloopkast, waar u al zo lang van droomt. Kies daarom voor Schuiff, want wij hebben de oplossing voor het opbergen van al uw spullen.

Heeft u geen idee of het mogelijk is om in uw slaapkamer, kantoor of bijkeuken een schuifkast te plaatsen? Kan de kast ingebouwd worden of niet? Schuiff heeft het antwoord. Als expert op het gebied van schuifkasten, komen wij graag langs om de kast in te meten. Onze unieke schuifkastsystemen passen in iedere situatie.

 

Schuifkasten op maat

Gaat u voor een schuifkast met deuren in aluminium omlijsting? Of toch voor een moderne kast met deuren van glas? Of wat dacht u van schuifkasten in een klassieke stijl?

Wanneer onze adviseur bij u langs komt, heeft hij alle kleurstalen, decorpanelen en afwerkmogelijkheden bij zich. Samen met onze schuifkasten-adviseur maakt u een ontwerp. Vervolgens wordt de schuifkast ingemeten en mag u aangeven hoe de schuifkast er uit moet komen te zien. Ook het interieur van de kast komt aan bod. U hoeft alleen maar uw wensen en stijl aan te geven. Mocht u dat lastig vinden, dan helpen onze adviseurs u met veel geduld en voorzien u tevens van een goed advies. Naar aanleiding van uw wensen wordt de schuifkast ingetekend en ziet u direct hoe de kast er uit komt te zien. Bovendien heeft u direct een passend voorstel wat betreft de kosten van de schuifkast.

Maak nu een vrijblijvende afspraak, inclusief een gratis offerte en ontdek onze oplossingen in schuifkasten.

Het interieur van schuifkasten

Ook op het gebied van kastinterieur kan Schuiff alles voor u betekenen. Wij hebben verschillende standaard segmenten, zodat u een eigen indeling kan maken. Er zijn tal van combinaties mogelijk, waardoor er voor iedereen wel een passend segment is. Kiest u voor een combinatie van hanggedeeltes en legplanken of wilt juist heel veel legplanken? Wilt u kreukvrije overhemden, een opbergsysteem voor schoenen, riemen of andere accessoires? Alles kan! De combinaties zijn eindeloos en er is er voor iedereen wel een passend segment. Gaat uw voorkeur naar een walk-in closet van Schuiff? Dan is het ook mogelijk om naast rechte segmenten ook hoek-segmenten te gebruiken. Een inloopkast in een een L- of een U-vorm geeft u op deze manier extra opbergruimte. En dat is wat u immers graag wilt!

Montage van uw nieuwe schuifkast

Zodra wij samen met u het ontwerp van de schuifkast hebben afgerond, rekenen wij meteen uit of het binnen uw budget past. Makkelijker kunnen we het niet maken toch? Wilt u toch wat kosten besparen? Dan zou u de schuifkast zelf kunnen monteren. Als u dat wilt, dan doet Schuiff daar niet moeilijk over.

Als wij de schuifkast bij u komen mogen installeren, dan nemen wij binnen vier weken contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Vrijwel altijd lukt het om schuifkasten in één dag te installeren. En kan u snel genieten van de nieuwe stijlvolle en functionele schuifkast.

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.