Een kledingkast op maat maken, hoe werkt het en wat koopt u precies? Bij Schuiff Kastoplossingen geven we u de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken. Een kledingkast op maat omvat meer dan een kast met speciale afmetingen. Van de materialen voor de deuren tot de inrichting van de kledingkast, op maat is bij Schuiff Kastoplossingen ook echt op maat!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Maar liefst 15 jaar garantie op een kledingkast op maat

Een kledingkast op maat van Schuiff Kastoplossingen gaat jaren mee. Wij werken alleen met de beste, stootvaste materialen en onze vakmensen hebben veel ervaring in het bouwen van kasten. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in het werk dat wij leveren, bieden we zelfs 15 garantie op alle systemen. Zo bieden we u een kledingkast op maat én de zekerheid van een goede aankoop.

Informeren kost u niets!

Bij Schuiff Kastoplossingen bieden wij u gratis informatie en inspiratie. Dat begint met een brochure met alle mogelijkheden, en kan desgewenst zo ver gaan als persoonlijk advies bij u thuis. Ook een gerichte offertevraagt u eenvoudig aan via de website. Wilt u iemand persoonlijk spreken? Bel dan voor gratis advies naar 0252 – 508008. En bent u in de buurt? Kom dan gezellig langs in onze showroom!

Aanbevolen pagina’s

Loftdeuren | Kantoorkast op maat | Draaideurkast op maat

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.