Uw persoonlijke kledingstijl, uw voorkeuren en wensen bepalen wat voor kastinterieur u het beste kunt laten maken. Bij Schuiff Kastoplossingen stelt u zelf uw eigen kastinterieur samen met legplanken, kledingroedes, vakken en tal van accessoires. Doe alvast inspiratie op via de website of vraag direct om advies. Helemaal gratis!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Inspiratie opdoen voor het kastinterieur dat u wilt laten maken

Heeft u de foto’s van onze gerealiseerde projecten al gezien? Doe hiermee alvast inspiratie op voor uw eigen kastinterieur. Meer informatie nodig? Geen probleem! Wij sturen u graag een brochure met alle informatie over de mogelijkheden. En heeft u al over het budget nagedacht? Met een gerichte offerte voor het maken van een kastinterieur komt u niet voor verassingen te staan. Al deze bronnen van inspiratie bieden wij u gratis aan. Want een kastinterieur maken, dat is een persoonlijke zaak!

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

Een brochure en voorbeelden van projecten zijn bedoeld als inspiratie, maar wat nu als u zelf een idee heeft dat u uit wilt laten werken? Dan belt u met Schuiff Kastoplossingen via 0252 – 508008. Een adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en om deze te vertalen naar een functioneel ontwerp dat past bij uw interieur.

Aanbevolen pagina’s

Klassieke schuifdeuren | Kledingkast met schuifdeuren | Kledingkast op maat

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.