U bespaart ruimte met een inbouwkast met schuifdeuren. U hoeft geen ruimte vrij te houden voor de deuren en de kast zelf wordt op maat gemaakt bij Schuiff Kastoplossingen zodat hij altijd past in de ruimte die u voor ogen heeft. Ook de inrichting kan op maat worden gemaakt. Denk aan handige plankjes, een schoenenrek en natuurlijk een spiegel!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een inbouwkast met schuifdeuren: voor als u een kast met inhoud zoekt!

Onze experts verzorgen ook de inrichting van uw inbouwkast. Samen met een adviseur neemt u de maten van de kast en de schuifdeuren op, waarna u gaat kijken hoe de kast ingericht moet worden. Waar is het makkelijk om planken op te hangen voor T-shirts? Waar komt de la voor het ondergoed? Hoe kunt u het makkelijkst bij uw sieraden en sokken? En zou een lampje in de kast niet fijn zijn? Al deze vragen worden behandeld en uw nieuwe kast wordt zo ingericht dat u er volledig tevreden mee bent. Dat is pas een kast met inhoud!

Doe inspiratie op met onze brochure

Zoveel keuze vraagt om voldoende inspiratie! Bestel daarom vandaag nog onze gratis brochure. Hierin vindt u alle mogelijkheden voor een inbouwkast met schuifdeuren. Heeft u toch een afwijkend verzoek? Bel ons dan via 0252 – 508008 en vertel waar u naar op zoek bent.

Aanbevolen pagina’s

Kasten op maat haarlem | Kastinterieur maken | Klassieke schuifdeuren

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.