Een schuifdeurkast voor al uw spullen

Een schuifdeurkast is de oplossing als u op zoek bent naar een manier om al uw spullen netjes op te bergen. Bent u op zoek naar een schuifdeurkast? Zoek niet verder, want voor schuifdeurkasten met oneindig veel mogelijkheden, bent u bij Schuiff aan het juiste adres. Op onze website laten we u een aantal voorbeelden van succesvolle schuifdeurkast-projecten zien. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen.

Laat uw schuifdeurkast op maat maken!

Schuiff biedt u prachtige schuifdeurkasten op maat, waardoor u altijd een schuifdeurkast naar uw zin heeft. Heeft u bijvoorbeeld een kamer met een schuin dak? Ook voor deze situatie heeft Schuiff de juiste oplossing. In het geval van een schuin plafond, weten wij een schuifdeurkast zo in te meten dat de ruimte optimaal wordt benut. De schuifdeuren kunnen zo gemaakt worden dat deze perfect aansluiten in iedere woonsituatie en geen plekje onbenut blijft.

Heeft u op onze website een schuifdeurkast naar wens gezien en wilt u meer weten? Vul dan online het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u dit formulier zo compleet mogelijk invult, ontvangt u direct een passend voorstel. Wat willen wij graag van u weten?

  • de afmetingen van de schuifdeurkast
  • welke type schuifdeuren u wenst
  • wel of geen kastinterieur
  • de opties voor het kastinterieur
  • wel of geen verlichting

Onze specialist zal samen met u een schuifdeurkast samenstellen, waar u een passende offerte voor ontvangt. Zo wordt het voor u duidelijk welke mogelijkheden er zijn en welke scherpe prijs hier bij hoort.

Schuiffdeurkast met draaideuren

Kastinrichting voor een schuifdeurkast

Het kastinterieur voor een schuifdeurkast is afhankelijk van de gebruiksfunctie. Zo heeft een schuifdeurkast in een slaapkamer een heel andere inrichting dan een schuifdeurkast in een kantoor of keuken. Het kastinterieur voor in de slaapkamer zal veel hang compartimenten hebben voor het ophangen van bijvoorbeeld broeken, overhemden en jurkjes. En lades en legplanken voor T-shirts, beddengoed, sieraden, sokken en ondergoed. Ook een spiegel mag niet ontbreken! De schuifdeurkast voor in een kantoorruimte of in de keuken heeft volop gebruiksgemak met veel lades en planken.

Wij raden u aan om goed na te denken over de kastinrichting, zodat u er veel in kwijt kan. Het is bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor lades op heuphoogte. Zo ziet u direct de inhoud van de lade en hoeft u niet steeds te bukken of op een krukje te staan, wanneer u erbij wilt.

Om het interieur helemaal compleet te maken is het mogelijk om ook nog accessoires toe te voegen, zoals een schoenenrek, dassenrek, garderobelift of verlichting.

Klassieke schuifdeurkasten

Bent u op zoek naar een klassieke schuifdeurkast? De deuren van een schuifdeurkast bepalen het uiterlijk! Kiest u voor klassieke houten schuifdeuren? Dan creëert u daarmee automatisch een klassieke schuifdeurkast. Zelfs Barn stijldeuren behoren tot de mogelijkheden. Met deze schuifdeuren geeft u uw slaapkamer of woonruimte een landelijke uitstraling. Bij Schuijff heeft u de keuze uit wel zestien verschillende modellen. Een klassieke schuifdeurkast staat bijvoorbeeld prachtig in de slaapkamer of keuken en past perfect in het landelijke interieur.

Schuifdeurkasten met glazen panelen

Schuifdeurkasten kunnen zo ontworpen worden dat ze helemaal passen bij uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een modern en strak interieur? Dan passen schuifdeurkasten met glazen deuren hier heel goed bij. Laat de schuifdeurkast opgaan in de rest van het interieur. Wanneer u een hele wand wilt gebruiken voor een schuifdeurkast, vormen de kast en de rest van de ruimte één geheel. Schuifdeurkasten vormen dan als het ware een nieuwe muur in de ruimte. En door het toevoegen van verlichting, komt de schuifdeurkast ook heel mooi uit.

Één van de vele mogelijkheden is voor een moderne stijl is ook een combinatie van glazen panelen of meervlakspanelen. Deze  meervlaks schuifdeuren ontwerpt u bij Schuiff helemaal zelf. Combineer verschillende materialen in één schuifdeur. Of kies voor spiegels in diverse kleuren en zelfs prints behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u een afspraak maakt met Schuiff, komt er een specialist bij u thuis met alle kleurstalen, decorpanelen en afwerkmogelijkheden, zoals een soft-close systeem of verlichting.

Schuifdeuren met aluminium omlijsting

Tot slot kunt u bij Schuiff nog kiezen voor schuifdeurkasten met deuren in een aluminium omlijsting. Wij hebben aluminiumprofielen in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. De schuifdeurkasten van Schuiff zijn zo ontworpen dat u eindeloos kunt blijven combineren en aanpassen op uw leefstijl. Mocht u besluiten om de ruimte van nieuwe kleuren te voorzien, dan kunt u kiezen voor bijpassende schuifdeuren. Zo past de schuifdeurkast toch weer bij het nieuwe interieur.

Met sierstrips kunt u nog mooie accenten aan de kast toevoegen. U leest het! Onze schuifdeuren bieden u gigantisch veel mogelijkheden! Heeft u nog geen enkel idee welke schuifdeurkast het beste in uw interieur past? Dan kunt u ook een bezoekje brengen aan onze showroom. De koffie staat klaar en wij helpen u graag!

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.