Iedere schuifkast bij Schuiff Kastoplossingen is maatwerk. Schuifkasten op maat nemen minder plek in en worden zo efficiënt mogelijk ingericht. Precies volgens uw behoeften! Of het nu om een schuifkast gaat voor in slaapkamer, voor op kantoor of voor in de keuken, met ons maatwerk heeft u altijd een passende oplossing!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schuifkast bij Schuiff Kastoplossingen, maatwerk met een timmermansoog

Schuifkasten op maat vragen om de hand van een echte vakman. Daarom hebben wij alleen ervaren professionals in dienst die zeer nauwkeurig te werk gaan. En weet u wat het mooie is? Het inmeten bij u thuis is een van de gratis diensten die we u aanbieden! Omdat wij naar u toekomen voor het opmeten, mag u ervan uitgaan dat een maatwerk schuifkast ook echt op maat gemaakt wordt. Tot op de millimeter!

Ook de kosten zijn maatwerk

Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en eisen. Is het ontwerp klaar, dan rekenen wij meteen uit wat de kosten zijn. Wilt u nog wat besparen, kies er dan voor om de kast alleen te laten leveren, dan passen wij de prijs nog wat aan. Zo worden zelfs de prijzen van onze schuifkasten voor u op maat gemaakt.

Maak vandaag nog een afspraak

U wilt uw nieuwe kast natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs voor alle ins en outs over de schuifkasten op maat. Voor een afspraak belt u met 0252 – 508008. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Kom dan langs bij onze showroom in Lisse.

Aanbevolen pagina’s

Schuifdeurkast | Schuifdeurkasten slaapkamer | Schuifkast deuren

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.