Schuifdeurkasten voor de slaapkamer zijn dé manier om op een stijlvolle manier ruimte te besparen. Geen deuren meer die kunnen beschadigen omdat u ze iets te enthousiast opengooit, maar een deur die soepel open schuift zonder geluid te maken. En wat dacht u van een op maat gemaakt kastinterieur? Over efficiënt met ruimte omgaan gesproken!
Vraag vrijblijvend een offerte aan

De schuifdeurkasten voor uw slaapkamer matchen met uw andere meubels

Een beetje uniformiteit in huis ziet er netjes uit, vindt u niet? Laat daarom uw schuifdeurkasten voor de slaapkamer zo ontwerpen dat deze wat uitstraling betreft perfect aansluiten op uw bed, de gordijnen en de vloerbedekking. Dit is vooral afhankelijk van de materiaalsoort die u voor de schuifdeur zelf uitkiest. Om kiezen makkelijker te maken, vraagt u eenvoudig de brochure aan met daarin alle keuzemogelijkheden.

Voor maatwerk komen wij bij u langs

Vaak geven mensen juist voor de slaapkamer de voorkeur aan schuifdeurkasten op maat. Zo gaat er zo min mogelijk ruimte verloren en wordt de ruimte in de kast optimaal gebruikt. Maatwerk vraagt om meetwerk. Daarom komen wij voor een maatwerkoplossing altijd eerst langs om in te meten. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Bel dan met 0252 – 508008.

Aanbevolen pagina’s

Schuifkast deuren | Schuifwandkast | Schuifdeur slaapkamer

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.