Wilt u een unieke kast die volledig aansluit bij uw interieur, dan komt u een schuifdeurkast op maat kopen bij Schuiff Kastoplossingen. U bepaalt hoe de kast eruit komt te zien door de materialen en stijl van de kastdeuren te kiezen. Onze vakmensen komen bij u langs om de maat van de schuifdeurkast op te meten en om de opties met u door te spreken. Schuifdeurkast kopen? U krijgt van tevoren altijd een gerichte offerte op basis van de kast en de accessoires die u wilt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schuifdeurkast op maat kopen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Schuifdeurkast op maat, duur? Nee hoor. Gewoon bij Schuiff Kastoplossingen kopen! Hier betaalt u altijd een messcherpe prijs. En zonder in te leveren op kwaliteit. U hoeft geen aanbetalingen te doen en u krijgt een offerte vooraf met daarin de prijzen van de door u gekozen accessoires en materialen. Wat mag u voor die prijs verwachten? Een korte uitleg:

  • Een kast die perfect past omdat wij bij u thuis op komen meten
  • Schuifdeuren van kwaliteitsmaterialen die u zelf uitkiest
  • Een kastinterieur is optioneel
  • Ook verlichting is mogelijk

Eenvoudig een schuifdeurkast op maat kopen, helemaal volgens uw wensen en scherp geprijsd. Die keuze is snel gemaakt!

Inhoudelijk advies

Kiest u voor een kastinterieur, dan wordt dit ook helemaal op maat gemaakt. Tip: let hierbij op de functionele accessoires. Een legplank of sokkenlade op heuphoogte voor meer overzicht. Een kledingroede met garderobelift zodat u langere kledingstukken ook netjes op kunt hangen. Spotjes die een spiegel goed verlichten, alles kan dankzij de kennis en kunde van onze vakmensen.

Direct advies? Bel of kom langs

Bent u zich pas net aan het oriënteren of heeft u al een goed beeld van de schuifdeurkast die u wilt kopen? Onze brochure is ideaal voor mensen die willen weten wat er zoal mogelijk is. Wilt u weten of en hoe uw idee uitgewerkt kan worden? Kom langs in onze showroom of bel met Schuiff Kastoplossingen via 0252 – 508008.

Aanbevolen pagina’s

Schuifdeurkasten slaapkamer | Schuifkast deuren | Schuifwandkast

© 2016 | Alle rechten voorbehouden.